Telefonszámunk

+36 30 165 5000

Nyitvatartási időNK

HÉT–PÉN: 10:00–18:00

iPhone, iPad, Mac alaplapi hibáinak javítása, szervizelése!

Jó ha tudsz róla!

Minőségi alkatrészek a legjobb áron!

Nem ismerjük a kompromisszumot! A lehető legjobb alkatrészekkel dolgozunk, és 0%-os a hibahatár a kollégáinknál! Az áraink pedig verhetetlenek!

Nem tölt, nincs hang, kiszürkült a Wi-Fi?

Azonnal, akár 1 órán belül megjavítjuk Budapest belvárosában a Corvin negyednél!

6 hónap garanciát adunk!


Kérj ajánlatot az oldalon és hozd be hozzánk. Az új készülékre 6 hónapos garanciát is adunk!

Bármilyen perspektívából is közelítjük meg, a végeredmény mindig ugyanaz lesz, az alaplapi meghibásodások az egyik legkörülményesebb és legköltségesebb vállfajai az Apple iPhone készülékek meghibásodásainak.

Pár évvel ezelőtt az alaplapi javítás egy viszonylag homályos területnek számított, több-kevesebb feltárási és megoldási sikerrel, de a globalizáció, a technológia és pár profi technikusnak köszönhetően mára már 98%-os javítási sikerességet tudunk elérni az Apple iPhone alaplapi meghibásodások azonosítása és orvoslása terén.

Alaplapi meghibásodás során körülményesebb maga a feltárás, mivel ezen IC-ket már nem lehet annyira kötetlenül és szabadon pakolgatni, illetve tesztelésükhöz is speciális gépekre van szükség, ami persze teljes mértékben rendelkezésre áll a Bp Apple Szerviz technikusainak. 

Releváns és kiemelendő hogy ezeket az integrált alaplapokat, chipeket és IC-ket alapjáraton nem arra tervezték, hogy javítsák őket. Ettől függetlenül a Bp Apple Szerviz alaplapi javításokra specializálódott technikusai, időt és energiát nem sajnálva 98%-os javítási sikerességet érnek el, amelyet megfeszített munkatempóval az évek folyamán is képesek voltak tartani. 

A moduláris javítások során meghibásodott alkatrészeket jóval egyszerűbb cserélni, mint az alaplapról leforrasztani a különböző IC-ket és csatlakozókat, mivel ezek már jóval nagyobb odafigyelést és precizitást igényelnek, már-már műtét szerű a folyamat, hiszen mindezt mikroszkóp alatt végzik a technikusaink. 

Az interneten meglehetőségen kevés cikk foglalkozik az alaplapi meghibásodások során előforduló hibajelekkel és kevés Apple Szerviz biztosít időtálló megoldást, méghozzá elérhető áron, de a Bp Apple Szerviz ezt nem hagyja annyiban, hiszen célunk egy olyan Apple közösség kiépítése, amely összetartó, bizalmon alapul és ár szempontjából mindenki számára elérhető, legyen szó iPhone, iPad, iMac, vagy MacBook készülékről.

Kérdésed van? Segítünk!

Ha ezt megadod, akkor rögtön a megfelelő kollégához kerül az emailed!
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Kapcsolat

Bppappleszerviz

1094 Budapest, Tűzoltó u. 6.

Kérdésed van? Segítünk!

+36 30 165 5000

Nyitvatartás

Keress minket bizalommal!
Hétfőtől–Pétekig: 08:00–18:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

iPhone, iPad, és Apple Watch szerviz árak

A legtöbb javítást 1 órán belül! Akár meg is várhatod!

Legjobb alkatrészek a legjobb áron!

A javított készülékekre 6 hónap garanciát vállalunk.

Ingyenes bevizsgálás! Gyere be hozzánk és megnézzük!

TÉRKÉP + Navigáció

2021 Budapest, bpappleszerviz.hu – Az oldalt a Black-Pods Szerviz Kft. üzemelteti.