iPad kijelző csere és csereprogram a Bp Apple szervizben!

A világ legjobb táblagépe!

Amilyen szépek, olyan vékonyak, ezért könnyen meg is sérülhetnek, még akkor is, ha nagyon vigyázunk rá.

Betört az iPad kijelző, vagy az akkumulátor már nem nyújtja az elvárt üzemidőt? Ezek azok  a tipikus hibák, amikkel nap mint nap találkozunk a Bp apple szervizben…

Sajnos gyári alkatrészt szerezni elég költséges és az Apple szervizek nagy részében nem is opcionálisan választható lehetőség. Köztudott, hogy az utángyártott kijelzőkkel és alkatrészekkel pedig csak a baj van, nem beszélve arról, hogy magában a színpontosságban is akkora eltérések lehetnek, hogy hosszútávon egy felhasználó sem tudná órákon át bámulni, főleg ha munkáról van szó. Szervizelés után gyakran előfordul, hogy nem érint mindenhol, vagy pixelhiba jelentkezik, ezektől pedig még gyorsabban merül majd az iPad. Összességében mondhatjuk, hogy az utángyártott alkatrész szép csendben megöli a készüléket. 

 
kisspng ipad pro 12 9 inch 2nd generation apple ipad p 12 9 inch ipad pro wi fi cellular 512gb silver 5c4835a62183f1.6405588515482361981373

 Egy másik felmerülő probléma az, hogy az idő vasfoga eléggé kikezdheti a külső burkolatot. Alig találkozunk olyan iPad-del ami nincs elhajolva, így pedig az esetleges kijelző csere a szervizelések 90%-ban elválhat a háztól, ami szintén egy végzetes meghibásodáshoz vezet, persze borzasztó javítási költségeket vonva maga után. 

Akkumulátor javításhoz, még az Apple számára sincsen megfelelő mennyiségű alkatrész, ezért akár több hét is lehet, mire készülékünk javítása érdemben előrelép az ilyen helyeken. A jó minőségű alkatrészeket beszerezni szintén borzalmasan költséges, így a szervizelés is egy nagyobb kiadással jár! Szervizektől függetlenül, sajnos legtöbb esetben nem a javítás a legésszerűbb megoldás!

ipad csere feed 1

A Bp Apple Szerviz a javítás áráért, akár egy teljesen új iPad készüléket ad!

Érdemes szervizeltetés előtt iPad csereprogram keretén belül árajánlatot kérned, ami teljesen INGYENES! Az átfutási idő: 7-10 munkanap, és nincsenek rejtett költségek!

iPad csereprogram árajánlat kérés

A Black-Pods Szerviz Kft. által működtetett csereprogramban való részvétel kizárólagos feltétele, hogy az Apple Watch készülék 5 éves időszakon belül legyen a kiskereskedelmi / nagykereskedelmi vásárlásától számítva. A csereprogram kizárólag az óratestre érvényes, így nem tartozik bele a szíj, töltő fej, töltő kábel. A személyes, illetve online árajánlat kérés teljesen ingyenes, semmilyen díj nem kerül felszámításra. Cégünk fenntartja a jogot, hogy bizonyos esetekben elutasítható az óra csereprogramban való részvétele.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.