Telefonszámunk

+36 20 490 3020

Nyitvatartási időNK

HÉT–PÉN: 09:00–17:00

Apple alaplapi javítás és szerviz

Jó ha tudsz róla!

Minőségi alkatrészek a legjobb áron!

Nem ismerjük a kompromisszumot! A lehető legjobb alkatrészekkel dolgozunk, és 0%-os a hibahatár a kollégáinknál! Az áraink pedig verhetetlenek!

3 hónap garanciát adunk!


Kérj ajánlatot az oldalon és hozd be hozzánk. A javított készülékre 3 hónapos garanciát is adunk!

Bármilyen perspektívából is közelítjük meg, a végeredmény mindig ugyanaz lesz, az alaplapi meghibásodások az egyik legkörülményesebb és legköltségesebb vállfajai az Apple iPhone készülékek meghibásodásainak.

A moduláris javítások, amelyek belső alkatrészekre értendőek (kamera, hangszóró, rezgő-motor) általánosságban elmondhatjuk, hogy a készülékek szétszerelését követően egyszerűen eltávolíthatóak, javíthatóak vagy éppen cserélhetőek. Ezen javítások átfutási ideje kevesebb mint 24 óra és 100%-os sikerességről beszélhetünk.

Alaplapi meghibásodás során körülményesebb maga a feltárás, mivel ezen IC-ket már nem lehet annyira kötetlenül és szabadon pakolgatni, illetve tesztelésükhöz is speciális gépekre van szükség, ami persze teljes mértékben rendelkezésre áll a Bp Apple Szerviz technikusainak.

Audio IC szerviz
A két leggyakoribb dolog, ami után már szinte biztosan gyanakodhatsz ezen alaplapi probléma meglétére: nem rögzít hangot, illetve lejátszás közben nem ad ki hangot. Valamint a telefonálás során, a kihangosításra szolgáló gomb színe teljesen szürke lesz.

Baseband IC szerviz
Legtöbbször Baseband IC hibára gyanakodhatunk, ha a “no service” felirat fogad minket, vagy épp nem kiolvasható az eszköz egyedi azonosítója. Tipikus Baseband IC hiba még, amikor a készülék el-el dobja a hívásokat.

Háttérvilágítás IC szerviz
A Háttérvilágítás IC legfőbb feladata már a nevében is benne van, amennyiben alig látjuk a kijelzőt, vagy néha elmegy a háttér világítása, akkor bizony a háttérvilágítás IC lesz a hibás.

Wi-Fi / Bluetooth IC szerviz
Egyértelműen a vezeték nélküli kommunikációért felelős IC. Ha teljesen tönkre ment, azaz “kiszürkülnek” a Wi-Fi és Bluetoothal kapcsolatos ikonok, akkor már nem lehet használni, de mielőtt ez bekövetkezik, sokszor melegszik a telefon.

Touch IC szerviz
Szervizes körökben az angol megnevezéseként elhíresült Touch IC felel iPhone készülékünkkel kapcsolatban azért, hogy amit a kijelzőn csinálunk érzékelje és persze fel is dolgozza.

Töltésvezérlő IC szerviz
Maga a Töltésvezérlő IC felelős az áramfelvételért, de közre játszik másban is. Egyértelműen akkor gyanakodhatunk erre a meghíbásodásra, ha a készülék nem tölt.

Kérdésed van? Segítünk!

Ha ezt megadod, akkor rögtön a megfelelő kollégához kerül az emailed!
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Kapcsolat

Kérdésed van? Segítünk!

+36204903020

Nyitvatartás

Keress minket bizalommal!
Hétfő - Péntek: 9:00 - 17:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Kapcsolat

2024 Budapest, bpappleszerviz.hu – Az oldalt a Black-Pods Szerviz Kft. üzemelteti.