Apple Watch kijelző csere és csereprogram

Bp Apple szerviz

Akár egy kijelző csere áráért már vadonat új készüléket biztosítunk!

apple watch 6s 202009

Leejtetted, betört, esetleg nem érzékel megfelelően? Mi nem a kijelzőt cseréljük, hanem egy vadi új készüléket biztosítunk neked! 

Kérj ajánlatot az oldal alján és hozd be hozzánk. Az új készülékre 90 napos garanciát is adunk!

watch transparent

Az Apple Watch kijelző csere nem egy olcsó mulattság, borzasztóan költséges és azt mindenkinek tudnia kell, hogy csak félmegoldást kapunk azért a sok pénzért, amit kifizetünk, legyen szó Budapesten bármelyik Apple szervizről.

Első és egyik legnegatívabb velejárója az Apple Watch kijelző cserének, hogy utána többé már nem lesz vízálló az óra, hiszen a gyári ragasztást és illeszkedést senki nem tudja reprodukálni, szóval búcsút mondhatnak ennek a nagyon-nagyon fontos tulajdonságnak a medence és a tenger szerelmesei, ráadásul még egy nagyobb esőzés közben is könnyedén beázhat szeretett okos óránk, utána pedig szó szerint használhatatlanná válik. A másik idegölő probléma az Apple Watch kijelző csere után az, hogy maga az Apple Pay funkció sem fog többé működni, hiszen az integráció elvész egy szerviz után.

Ha nem szeretnél rengeteget fizetni félmegoldásokért, akkor válaszd te is a Bp Apple Szerviz Apple Watch csereprogramját, ahol javítás helyett akár egy teljesen új készüléket adunk!

A Bp Apple Szerviz Apple Watch csereprogramban résztvevő órák:

Apple Watch Series 4 – 40/44mm

Apple Watch Series 5 – 40/44mm

Apple Watch Series 6 – 40/44mm

Apple Watch Series 7 – 41/45mm

Apple Watch SE – 40/44mm

Apple Watch csereprogram árajánlat kérés

A Black-Pods Szerviz Kft. által működtetett csereprogramban való részvétel kizárólagos feltétele, hogy az Apple Watch készülék 2 éves időszakon belül legyen a kiskereskedelmi / nagykereskedelmi vásárlásától számítva. A csereprogram kizárólag az óratestre érvényes, így nem tartozik bele a szíj, töltő fej, töltő kábel. A személyes, illetve online árajánlat kérés teljesen ingyenes, semmilyen díj nem kerül felszámításra. Cégünk fenntartja a jogot, hogy bizonyos esetekben elutasítható az óra csereprogramban való részvétele.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.