iPhone Wi-Fi Bluetooth IC javítása, szervizelése

banner 807x538 1
maxresdefault 4
Wi-Fi/Bluetooth IC hiba

Nincs Wi-Fi vagy esetleg szürke?

Forrasztás szempontjából a Wi-Fi és a Bluetooth egy bizonyos chip-hez tartozik. Számos iPhone modellnél maga a GPS is innen dolgozik. A felmerülő alaplapi probléma sok esetben a telefon felső részén való iszonyatos melegedéssel jár, ilyenkor még elvétve bekapcsolható a Wi-fi és a Bluetooth, de az említett chip sajnos már zárlatos. Ha teljesen tönkre ment, azaz “kiszürkülnek” a Wifi és Bluetoothal kapcsolatos ikonok, akkor már nem lehet használni, viszont egyúttal megszűnik a melegedés is.

Több mint 10 éves tapasztalatunkból merítkezve az Apple termékeke piacán, azt mondhatjuk, hogy leggyakrabban iPhone 7 és iPhone 7 Plus modellekre volt jellemző a Wifi, illetve Bluetooth IC nevű alaplapi meghibásodás. A javítás az átlagosnál szintén nagyobb precizitást igényel, ugyanis ez a chip össze van kötve a processzorral és ha cserélni kell, akkor sok esetben, a sikeresség érdekében le kell szedni hozzá a magát processzort is. Kiváltó okként nem lehet pontosan megnevezni semmit, talán csak annyit, hogy a sűrűn leejtett eszközöknél gyakrabban előfordul ez az alaplapi hiba. 

Fontos kiemelnünk, hogy ezen aprócska, mikroszkóp alatt végzett javításokhoz szükséges a magas szintű szakmai  felkészültség, hogy hosszútávon sikeres legyen a szervizelés és ennek révén tudunk nyugodt szívvel 6 hónap garanciát vállalni a Bp Apple Szervizben végzett Wi-Fi/Bluetooth IC javításokra. Szervizünk az esetek 99%-ban orvosolja az ilyen jellegű meghibásodásokat, amely nagy elégedettségnek örvend az ügyfeleink körében.

maxresdefault
s l640 1

Kérdésed van?
Segítünk!

Ha ezt megadod, akkor rögtön a megfelelő kollégához kerül az emailed!
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

További alaplapi javításaink

Audio IC szerviz

A két leggyakoribb dolog, ami után már szinte biztosan gyanakodhatsz ezen alaplapi probléma meglétére: nem rögzít hangot, illetve lejátszás közben nem ad ki hangot. Valamint a telefonálás során, a kihangosításra szolgáló gomb színe teljesen szürke lesz.

Töltésvezérlő IC szerviz

Maga a Töltésvezérlő IC felelős az áramfelvételért felelős, de közre játszhat másba is. Egyértelműen akkor gyanakodhatunk erre a meghíbásodásra, ha a készülék nem tölt.

Háttérvilágítás IC szerviz

A Háttérvilágítás IC legfőbb feladata már a nevében is benne van, amennyiben alig látjuk a kijelzőt, vagy néha elmegy a háttér világítása, akkor a háttérvilágítás IC lesz a hibás.

Touch IC szerviz

Szervizes körökben az angol megnevezéseként elhíresült Touch IC felel iPhone készülékünkkel kapcsolatban azért, hogy amit a kijelzőn csinálunk érzékelje és persze fel is dolgozza.

Wi-Fi / Bluetooth IC szerviz

Egyértelműen a vezeték nélküli kommunikációért felelős IC. Ha teljesen tönkre ment, azaz “kiszürkülnek” a Wi-Fi és Bluetoothal kapcsolatos ikonok, akkor már nem lehet használni, mielőtt ez bekövetkezik, sokszor melegszik a telefon.