iPhone XS kijelzőcsere és ár

Elődeihez képest jóval erősebb kijelző ragasztást használt az Apple. Maga a kijelző is sokkal mélyebben van a fém keretben. Melegítés után mindenféle képpen érdemes az akkumulátort lecsatlakoztatni, nehogy bármi probléma lépjen fel az egyéb komponensekben! Belső felépítés nagyban nem változott, a Home gomb helyét váltotta ki a Face ID. Home gomb helyett itt egy Face ID működését elősegítő szenzort kell átépíteni. Szervizelés során a kijelző vízzáró ragasztója megsérül, ezt a Bp Apple Szerviz díjmentesen cseréli a javítás során.

Ár: 64.990Ft

⚠️ Fontos tudni ⚠️ Magyarország legnagyobb kijelző beszállítójával állunk szoros kapcsolatban, így garantáljuk a legmagasabb minőséget a legjobb árakkal összekötve!

iPhone X kijelzocsere

Mindent az iPhone XS kijelzőről és annak cseréjéről!

iPhone X-hez képest a legnagyobb változás az iPhone XS kijelző illeszkedési pontjai voltak, ugyanis így még vizálóbbá tudták tenni. Törött kijelző esetén egy komplett kijelző modul cseréje szükséges. iPhone XS kijelző esetében is elődeinél még erősebb ragasztóréteg került. Belső felépítésében, túlzottan nem változott.

Kínában sok kísérlet született a gyári kijelzők pótlására, de ezekkel csak a baj van. Kijelző csere esetén bizonyos információkat az előző kijelzőből át kell másolni az új kijelzőre, ez sokszor nem kivitelezhető utángyártott kijelzőnél. Illeszkedési problémák, az eredeti kijelző vékonyságához képest az utángyártottat vastagabb, így nem fekszik pontosan a helyére, sokszor azt érezhetjük, hogy megvastagodott a telefon. Színbeli eltérések nagyon látványosak, fakók, gyenge kontraszt, maximum fényerő az eredetihez képest 60% os. Ezen hibák elkerülése végett a Bp Apple Szerviz csakis, de csakis kizárólag gyári kijelzővel hajlandó orvosolni a hibákat!

 

Sokan megszoktátok kérdezni, hogy iPhone X kijelző nem-e kompatibilis az iPhone XS-el. Nos, az Apple-hoz híven nem felcserélhetőek. Mind a szalagkábelek, csatlakozók kiépítése, elhelyezkedése, formái nem egyformák. Belső felépítésének hasonlóságai miatt, szervizelése nem okozott kihívást, már a kezdetektől fogva.

Kérdésed van?
Segítünk!

Ha ezt megadod, akkor rögtön a megfelelő kollégához kerül az emailed!
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.