iPhone X kijelzőcsere és ár

Elődeihez képest jóval erősebb kijelző ragasztást használt az Apple. Maga a kijelző is sokkal mélyebben van a fém keretben. Melegítés után mindenféle képpen érdemes az akkumulátort lecsatlakoztatni, nehogy bármi probléma lépjen fel az egyéb komponensekben! Belső felépítés nagyban nem változott, a Home gomb helyét váltotta ki a Face ID. Home gomb helyett itt egy Face ID működését elősegítő szenzort kell átépíteni. Szervizelés során a kijelző vízzáró ragasztója megsérül, ezt a Bp Apple Szerviz díjmentesen cseréli a javítás során.

Ár: 59.990Ft

⚠️ Fontos tudni ⚠️ Magyarország legnagyobb kijelző beszállítójával állunk szoros kapcsolatban, így garantáljuk a legmagasabb minőséget a legjobb árakkal összekötve!

iPhone X kijelzocsere

Mindent az iPhone X kijelzőről és annak cseréjéről!

iPhone X mint azt mindenki tudja egy új formavilág megjelenését hozta el nekünk. Nincs ez máshogy kijelző terén sem. A régi LCD tipusú kijelzőket felváltotta az OLED Technológiával gyártott kijelzők korszaka. Korábban már találkozhattatok ezekkel a kijelzőkkel például a SAMSUNG-nál, igaz lényegesen, kevésbé túlszaturáltak a kijelzők. Jobb képminőséget ért el az Apple ezekkel a kijelzőkkel, viszont sokkal törékenyebbek is lettek. Egy ejtés során sűrűn megjelenő probléma az OLED-nél hogy egy nagyon erős zöld csík megjelenik benne, sokszor képet sem ad. Nagyszámban előfordul az érintéssel kapcsolatos probléma is. Minden esetben egy komplett kijelző csere oldja meg a problémát.

Kínában sok kísérlet született a gyári kijelzők pótlására, de ezekkel csak a baj van. Kijelző csere esetén bizonyos információkat az előző kijelzőből át kell másolni az új kijelzőre, ez sokszor nem kivitelezhető utángyártott kijelzőnél. Illeszkedési problémák, az eredeti kijelző vékonyságához képest az utángyártottat vastagabb, így nem fekszik pontosan a helyére, sokszor azt érezhetjük, hogy megvastagodott a telefon. Színbeli eltérések nagyon látványosak, fakók, gyenge kontraszt, maximum fényerő az eredetihez képest 60% os. Ezen hibák elkerülése végett a Bp Apple Szerviz csakis, de csakis kizárólag gyári kijelzővel hajlandó orvosolni a hibákat!

Kérdésed van?
Segítünk!

Ha ezt megadod, akkor rögtön a megfelelő kollégához kerül az emailed!
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.