iPhone 8 Plus kijelzőcsere és ár

Az iPhone 8 Plus kijelzőjének ívei nagyon szépen kerekítik a telefont, viszont a kijelző egy kisebb ejtéstől is szilánkosra törhet. Az iPhone 7-hez képest nem történt sok változás szervizelési metódusokban, viszont itt is kiemelhetjük, hogy egyre érzékenyebbek az alkatrészek. Érdemes lehet kiemelni egy lépést ami elég alapvető az összes javításnál de 6s-től felfele semmiképpen sem kihagyható! Az akkumulátor leválasztása az alaplapról. A kijelző modul cseréje szakértő kollégáink számára egyszerű folyamat, mégis nagy tapasztalatot és hozzáértést igényel, hogy készülékünk más kényes részei ne sérüljenek. Szervizelés során a kijelző vízzáró ragasztója sérül, de a BP Apple Szerviz ezt díjmentesen cseréli! Szervizünkben a folyamat rövid idő alatt elkészül, így ügyfeleink számára megvárható moduláris javításnak minősül. Gyakran tapasztaltjuk a hátlap sérülését és deformációját, melyet ilyen esetekben a megfelelő illeszkedés érdekében a kijelző felhelyezése előtt korrigálni szoktunk, persze, ha ügyfeleink is szeretnék. Vannak esetek amikor csak komplett hátlap cserével orvosolható a javítás!

Ár: 33.990Ft

⚠️ Fontos tudni ⚠️ Magyarország legnagyobb kijelző beszállítójával állunk szoros kapcsolatban, így garantáljuk a legmagasabb minőséget a legjobb árakkal összekötve!

N2F1UsZcNMIXSNnP.full scaled

Mindent az iPhone 8 Plus kijelzőről és annak cseréjéről!

iPhone 7 Plus-hoz képest a legnagyobb változás az iPhone 8 Pkus kijelző illeszkedési pontjai voltak, ugyanis így még vízálóbbá tudták tenni. Törött kijelző esetén egy komplett kijelző modul cseréje szükséges. iPhone 8 kijelző esetében is elődeinél még erősebb ragasztóréteg került. Belső felépítésében, túlzottan nem változott.

Sokan megszoktátok kérdezni, hogy iPhone 7 Plus kijelző nem-e kompatibilis az iPhone 8 Plus-al. Nos, az Apple-hoz híven nem felcserélhetőek. Mind a szalagkábelek, csatlakozók kiépítése, elhelyezkedése, formái nem egyformák. Belső felépítésének hasonlóságai miatt, szervizelése nem okozott kihívást kezdetektől fogva.

Kérdésed van?
Segítünk!

Ha ezt megadod, akkor rögtön a megfelelő kollégához kerül az emailed!
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.