iPhone 7 Plus kijelzőcsere és ár

iPhone 7 Plus esetében a kijelző csere nem jár teljes szétszedéssel, viszont hiába “kevesebb” a munka vele, sokkal érzékenyebb a telefon minden pontja. Szakmai tapasztalatunknak köszönhetően, könnyen és gyorsan (akár 30-60 perc között) elkészülnek a kijelző cserék. Az esetleges előző szervizelésekből keletkezett csavar hiányokat, eldeformálódott házakat amennyire csak lehet vissza állítjuk eredeti alakjára/állapotára. Nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a hozzánk beérkezett telefont hiánymentesen adjuk vissza, sajnos manapság erre is fel kell hívni már a figyelmet, köszönhetően a nem megbízható Apple szervizeknek.  Kijelző csere esetén 6 hónap garanciát biztosítunk a kijelző működésére. 

Ár: 23.990Ft

⚠️ Fontos tudni ⚠️ Magyarország legnagyobb kijelző beszállítójával állunk szoros kapcsolatban, így garantáljuk a legmagasabb minőséget a legjobb árakkal összekötve!

iPhone 7 Plus kijelzocsere

Mindent az iPhone 7 Plus kijelzőről és annak cseréjéről!

Az iPhone 6 Plus az első nagyobb kijelzős telefon, viszont a ház vékonysága miatt könnyen eldeformálódik, emiatt rengeteg kijelző hiba fordul elő vele kapcsolatban. Egy időben olyan mennyiségben kellett szerelni az iPhone 6 Plus modellt, hogy szervizesei akár becsukott szemmel is kivitelezték volna javítását. Gyerek hiba még iPhone 6 Plus kijelzőkkel, hogy ő bennük még nem volt egy ragasztóréteg ami jobban lestabilizálná a kijelzőt a keretben. Talán ennek köszönhető a sok törés nélküli meghibásodás.

Utángyártott kijelző veszélyei

Legtöbb esetben nem is egyből mutatkoznak meg egyes hibák például, egy hétig jól érint a kijelző, majd utána megszűnik, vagy csak nagyon nehezen érint. Ami egyből szembetűnő lehet az a szín. Sokszor meg sem közelíti az eredeti kijelző színhőmérsékletét vagy kontrasztját. Fényerőben is sokszor éppen a felét tudja mint egy gyári kijelző. Még drasztikusabb, amikor teljesen megszűnik a képi visszajelzés, ilyenkor csörög, rezeg a telefon, de nem látunk rajta semmit. Ezek miatt döntött úgy szervizünk, hogy csakis, kizárólag gyári kijelzőkkel dolgozunk, melyre 6 hónap garanciát biztosítunk!

Kérdésed van?
Segítünk!

Ha ezt megadod, akkor rögtön a megfelelő kollégához kerül az emailed!
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.