iPhone 7 kijelzőcsere és ár

z iPhone 7 kijelzőjének ívei nagyon szép, kerek formát biztosítanak a telefonnak, viszont a kijelző egy kisebb ejtéstől is szilánkosra törhet. Az iPhone 6s hez képest nem történt sok változás szervizelési metódusokban, viszont itt is kiemelhetjük, hogy egyre érzékenyebbek az alkatrészek. Érdemes lehet kiemelni egy lépést ami elég alapvető az összes javításnál de 6s-től felfele semmiképpen sem kihagyható! Az akkumulátor leválasztása az alaplapról. A kijelző modul cseréje szakértő kollégáink számára egyszerű folyamat, mégis nagy tapasztalatot és hozzáértést igényel, hogy készülékünk más kényes részei ne sérüljenek. Szervizelés során a kijelző vízzáró ragasztója sérül, de a BP Apple Szerviz ezt díjmentesen cseréli! Szervizünkben a folyamat rövid idő alatt elkészül, így ügyfeleink számára megvárható moduláris javításnak minősül. Gyakran tapasztaltjuk a hátlap sérülését és deformációját, melyet ilyen esetekben a megfelelő illeszkedés érdekében a kijelző felhelyezése előtt korrigálni szoktunk, persze, ha ügyfeleink is szeretnék. Vannak esetek amikor csak komplett hátlap cserével orvosolható a javítás!

Ár: 23.990Ft

⚠️ Fontos tudni ⚠️ Magyarország legnagyobb kijelző beszállítójával állunk szoros kapcsolatban, így garantáljuk a legmagasabb minőséget a legjobb árakkal összekötve!

N2F1UsZcNMIXSNnP.full scaled

Mindent az iPhone 7 kijelzőről és annak cseréjéről!

iPhone 6s hez képest a legnagyobb változás a Home Gomb lefixálása volt, ugyanis a vízállóság kimaxolása miatt, már nem benyomható. Törött kijelző esetén egy komplett kijelző modul cseréje szükséges. iPhone 7 kijelző esetében is elődeinél még erősebb ragasztóréteg került. Belső felépítésében túlzottan nem változott .

Sokan megszoktátok kérdezni, hogy iPhone 6 vagy esetleg 6s kijelző nem-e kompatibilis az iPhone 7-el. Nos, az Apple-höz híven nem felcserélhetőek. Mind a szalagkábelek, csatlakozók kiépítése, elhelyezkedése, formái nem egyformák. Belső felépítésének hasonlóságai miatt, szervizelése nem okozott kihívást, már kezdetektől fogva.

Kérdésed van?
Segítünk!

Ha ezt megadod, akkor rögtön a megfelelő kollégához kerül az emailed!
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.