iPhone 6s Plus kijelzőcsere és ár

Az iPhone 6s Plus kijelzőjének ívei nagyon szép, kerek formát biztosítanak a telefonnak, viszont a kijelző egy kisebb ejtéstől is szilánkosra törhet. Az iPhone 6 hoz képest nem történt sok változás szervizelési folyamataiban, illetve itt is kiemelhetjük, hogy egyre érzékenyebbek az alkatrészek. Érdemes lehet kiemelni egy lépést ami elég alapvető az összes javításnál, de 6s-től felfele semmiképpen sem kihagyható! Az akkumulátor leválasztása az alaplapról.

A kijelző modul cseréje szakértő kollégáink számára egyszerű folyamat, mégis nagy tapasztalatot és hozzáértést igényel, hogy készülékünk más kényes részei ne sérüljenek. Szervizelés során a kijelző vízzáró ragasztója sérül, de a BP Apple Szerviz ezt díjmentesen pótolja! Szervizünkben a folyamat rövid idő alatt elkészül, így ügyfeleink számára megvárható moduláris javításnak minősül. Gyakran tapasztaltjuk a hátlap sérülését és deformációját, amelyet ilyen esetekben a megfelelő illeszkedés érdekében a kijelző felhelyezése előtt korrigálni szoktunk, persze, ha ügyfeleink is szeretnék. Vannak esetek amikor csak komplett hátlap cserével orvosolható a javítás!

Ár: 24.990Ft

⚠️ Fontos tudni ⚠️ Magyarország legnagyobb kijelző beszállítójával állunk szoros kapcsolatban, így garantáljuk a legmagasabb minőséget a legjobb árakkal összekötve!

iphone 6 repair glasgow banner 2 2

Mindent az iPhone 6s Plus kijelzőről és annak cseréjéről!

Az Apple iPhone 6 szériáját vegyes érzelmekkel fogadta a nagyérdemű, így aztán bőven volt hideg-meleg, pro-kontra. Szokásához híven az Apple észbe kap, ha valami nincs rendben, főleg, ha a felhasználóírói van szó és persze a piacon elfoglalt helyükről, ezért született meg az iPhone 6s. Itt már a konstrukciós hibák nagy része orvosolva lett és teljesen más szemszögből futottak neki a probléma megoldásának. Erősebb ragasztás fémkeret és a kijelző közé, így egy masszívabb és időtállóbb kijelzőt kapott a felhasználó. Márcsak a tervezett elavulás végett is, semmi sem tudja kiküszöbölni, ha ejtés, ütődés, koccanás éri az LCD-t és eltörik. Ritkán előfordul, hogy nem törik össze a kijelző, de az érintéshiba, csíkozódó LCD is megjelenhet. Az iPhone 6s kijelző összetételének terén sok minden nem változott, LCD és érintő összelaminálva, ebből kifolyólag egy komplett kijelzőmodul csere segíthet ezen esetekben. Kijelző csere esetén 6 hónap garanciát biztosítunk a kijelző működésére!

Utángyártott kijelző veszélyei

Legtöbb esetben nem is egyből mutatkoznak meg egyes hibák például, egy hétig jól érint a kijelző, majd utána megszűnik, vagy csak nagyon nehezen érint. Ami egyből szembetűnő lehet az a szín. Sokszor meg sem közelíti az eredeti kijelző színhőmérsékletét vagy kontrasztját. Fényerőben is sokszor éppen a felét tudja mint egy gyári kijelző. Még drasztikusabb, amikor teljesen megszűnik a képi visszajelzés, ilyenkor csörög, rezeg a telefon, de nem látunk rajta semmit. Ezek miatt döntött úgy szervizünk, hogy csakis, kizárólag gyári kijelzőkkel dolgozunk, melyre 6 hónap garanciát biztosítunk!

Kérdésed van?
Segítünk!

Ha ezt megadod, akkor rögtön a megfelelő kollégához kerül az emailed!
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.