iPhone 5s kijelzőcsere és ár

Az iPhone 5s készülék a már jól bevált Multi-Touch technológiával és a 4 hüvelykes widescreen Retina kijelzővel köszön vissza minden boldog iPhone tulajdonosra. Az LCD panel felbontása az iPhone 5 modellhez különösebben nem változott, mely 1136×640-es felbontást és 326 ppi képpontsűrűséget jelent. Az iPhone 5s megkapta az üveg felületét ujjlenyomatok ellen védő zsírtaszító bevonatot, valamint tökéletesen megfelel a világ szerte elfogadott sRGB szabványnak.

Az Apple folyamatosan azon van, hogy technológiai újításaik révén strapabíróbb alkatrészekkel vértezze fel iPhone készülékeit, de a kijelző modulok még így is könnyen elszenvedhetnek baleseteket és töréseket, melyek következtében esztétikai vagy működésbeli problémák jelentkeznek. Ezeket sok esetben csak kijelző csere orvosolhatja. Szervizünkben a javítási folyamat rövid időn belül elkészül, így megvárható, azonnali javításnak minősül.

Szakmai tapasztalatunknak köszönhetően, könnyen és gyorsan (akár 30-60 perc között) elkészülnek a kijelző cserék. Az esetleges előző szervizelésekből keletkezett csavar hiányokat, eldeformálódott házakat amennyire csak lehet vissza állítjuk eredeti alakjára/állapotára. Nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a hozzánk beérkezett telefont hiánymentesen adjuk vissza, sajnos manapság erre is fel kell hívni már a figyelmet, köszönhetően a nem megbízható Apple szervizeknek.  Kijelző csere esetén 6 hónap garanciát biztosítunk a kijelző működésére. 

Ár: 11.500Ft

⚠️ Fontos tudni ⚠️ Magyarország legnagyobb kijelző beszállítójával állunk szoros kapcsolatban, így garantáljuk a legmagasabb minőséget a legjobb árakkal összekötve!

1585919721 5s kijelzocsere

Mindent az iPhone 5s kijelzőről és annak cseréjéről!

Sokan kérdeztétek: az 
iPhone 5-5s-5c kijelző egymással nem felcserélhető, mindegyik modellnél van eltérés az illesztő keret, illetve szalagkábel tekintetében. Egyik kijelző a másikkal ezért nem helyettesíthető. Ugyan ez igaz az akkumulátorokra, illetve más belső alkatrészekre is.

Utángyártott kijelző veszélyei

Legtöbb esetben nem is egyből mutatkoznak meg egyes hibák például, egy hétig jól érint a kijelző, majd utána megszűnik, vagy csak nagyon nehezen érint. Ami egyből szembetűnő lehet az a szín. Sokszor meg sem közelíti az eredeti kijelző színhőmérsékletét vagy kontrasztját. Fényerőben is sokszor éppen a felét tudja mint egy gyári kijelző. Még drasztikusabb, amikor teljesen megszűnik a képi visszajelzés, ilyenkor csörög, rezeg a telefon, de nem látunk rajta semmit. Ezek miatt döntött úgy szervizünk, hogy csakis, kizárólag gyári kijelzőkkel dolgozunk, melyre 6 hónap garanciát biztosítunk!

Kérdésed van?
Segítünk!

Ha ezt megadod, akkor rögtön a megfelelő kollégához kerül az emailed!
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.