iPhone 11 Pro szerviz és árlista

Mindenféle túlzás nélkül…

A piac legjobb szakemberi dolgoznak nálunk!

iPhone 11 Pro kijelző csere – 109.990Ft

Elődeihez képest jóval erősebb kijelző ragasztást használt az Apple. Maga a kijelző is sokkal mélyebben van a fém keretben. Melegítés után mindenféle képpen érdemes az akkumulátort lecsatlakoztatni, nehogy bármi probléma lépjen fel az egyéb komponensekben! Belső felépítés nagyban nem változott, a Home gomb helyét váltotta ki a Face ID. Home gomb helyett itt egy Face ID működését elősegítő szenzort kell átépíteni. Szervizelés során a kijelző vízzáró ragasztója megsérül, ezt a Bp Apple Szerviz díjmentesen cseréli a javítás során.

iPhone 11 Pro akkumulátor csere – 27.990 Ft

Egy iPhone 11 Pro akkumulátor csere nem tartozik a bonyolultabb szervizelések közé, már csak azért sem mert az egyik legsűrűbben előforduló hiba az iPhone-ok életében. Szervizelése helyben megvárható 30-60 perc alatt elkészül. Az alkatrészeink csakis a legmagasabb minőségű és 100%-ban az eredetivel megegyező komponensek. Működésére fél év garanciát biztosítunk.

iPhone 11 Pro alaplapi javítás

Bármilyen perspektívából is közelítjük meg, a végeredmény mindig ugyanaz lesz, az alaplapi meghibásodások az egyik legkörülményesebb és legköltségesebb vállfajai az Apple iPhone készülékek meghibásodásainak.

Ettől függetlenül az ország legjobb alaplapi szervizesei dolgoznak nálunk, akik számára nincs lehetetlen feladat!

Kérdésed van?
Segítünk!

Ha ezt megadod, akkor rögtön a megfelelő kollégához kerül az emailed!
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.